Private Guided Tours Bonaire

Logo private guided tours

Tours

Privétours op Bonaire

PRIVéTOURS OVERZICHT

Dit zijn de 4 privétours die je bij mij kunt boeken of een combinatie van deze tours.

Mail, bel of app mij voor de mogelijkheden.

Snorkeltour Bonaire

Privé Snorkeltour

De snorkeltour duurt ongeveer 2,5 uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen.
Maximaal 5 personen, bestaande uit 1 familie of vrienden groep. Indien je eigen vervoer hebt, dan kan het maximum van 6 personen worden uitgebreid. Vraag naar de mogelijkheden.

Leeftijd: 8jr. tot 75jr.

Prijzen:

Inclusief:

Belangrijk:

Aanbevolen om zelf waterschoentjes mee te nemen.

Eiland, tour, Bonaire, prive, private, island, tour, caribbean

Privé Eilandtour

De eilandtour duurt ongeveer 3 uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen.
Maximaal 6 personen, bestaande uit 1 familie of vrienden groep. Indien je eigen vervoer hebt, dan kan het maximum van 6 personen worden uitgebreid. Deze tours kunnen ook gecombineerd worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen:

Privé eilandtour Noord of Zuid

Route Noord:

We nemen de prachtige weg naar 1000 steps hier stoppen we om het adembenemende uitzicht te zien. We rijden verder richting het Gotomeer, waar flamingo’s leven en van dichtbij te zien zijn. Via het de oudste nederzetting van het eiland ‘Rincon’. Hier bezoeken we een ‘hidden gem’. De tour eindigt op de Seru Largu. Hier is een uitkijkpunt waar je over bijna heel Bonaire kunt kijken. Daar vandaan rijden we naar het zuiden en breng ik je weer thuis. 

Route Zuid:

De zuidkant van het eiland is totaal anders qua natuur en landschap. Waar je in het Noorden veel bergen ziet is het in het Zuiden erg vlak. Met deze tour rijden we langs de zoutpannen. Hier zie je de bijzondere roze kleur die afsteekt bij de lichtblauwe kleur van de Caribische zee. We vervolgen onze tour naar  ‘Witte Pan’ en ‘Oranje Pan’. Dit zijn de 1850 gebouwde slavenhuisjes, in 1863 is de slavernij gelukkig afgeschaft. We rijden door naar Atlantis Beach, dit wordt ook wel ‘Kite beach’ genoemd. Bij de bijna constant harde wind, zie je hier de kleurige kiters heen en weer varen. Door via de meer ruige zeekust naar een ander spectaculair strand, waar je veel windsurfers ziet. We zijn aan het einde van de tour gekomen en ik breng je via de mooie binnenlandse route naar huis.

Bij zowel de Noord als de Zuid route stoppen we onderweg geregeld, zodat je kunt genieten van de mooie uitzichten en foto’s kunt nemen. Overigens het mooie van een privetour is, dat jezelf kunt aangeven waar en wanneer je extra wilt stoppen om bijvoorbeeld een foto te kunnen nemen 

Snorkelen, Bonaire, prive, caribbean, vakantie, travel

Privé Combi
snorkel- en eilandtour

Combineer een snorkeltour met een eilandtour (zuidkant) voor de complete ervaring op Bonaire. Aangezien de tour een privé tour is, is deze tour geheel aan te passen aan uw wensen. 

Deze combi tour duurt ongeveer 4 uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen en 5 prachtige onderwaterfoto’s.

Maximaal 5 personen, bestaande uit 1 familie of vrienden groep. Indien je eigen vervoer hebt, dan kan het maximum van 6 personen worden uitgebreid. Vraag naar de mogelijkheden. 

Leeftijd: 8jr. tot 75jr.

Prijzen:

Privé Combi tour

Excursie hiketour

Privé Hikingtour

Bonaire is Divers Paradise, dat is een feit. Mensen van over de hele wereld komen naar Bonaire speciaal om te duiken of te snorkelen. Dat is logisch, want de onderwaterwereld is ook fantastisch. Wat misschien minder logisch is, maar zeker de moeite waard om te ontdekken, is de flora en fauna van Bonaire.

De hikingtour duurt ongeveer 2,5 uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen.
Maximaal 6 personen, bestaande uit 1 familie of groep. Indien je eigen vervoer hebt, dan kan het maximum van 6 personen worden uitgebreid. Vraag naar de mogelijkheden. 

Prijzen:

Privé hikingtour