Private Guided Tours Bonaire

Logo private guided tours

Tours

Privé tours op Bonaire

PRIVé TOURS OVERZICHT

Dit is slechts een greep uit ons aanbod van privé tours. Als je meer informatie wilt over specifieke tours of als je andere vragen hebt, laat het ons dan weten.

Snorkeltour Bonaire

Privé Snorkeltour

Bij Private Guided Tours Bonaire geloven we in maatwerk. We passen ons aan jouw wensen en behoeften aan, zodat je de ultieme snorkelervaring hebt. Of je nu een beginner bent of een ervaren snorkelaar, we zorgen ervoor dat de tour perfect bij jou past. Laat ons weten wat je specifieke wensen zijn. Wij helpen je graag verder met het plannen van een onvergetelijke snorkeltour!

Prijzen:

Inclusief:

Belangrijk:

Eiland, tour, Bonaire, prive, private, island, tour, caribbean

Privé Eilandtour

De Noord of Zuid tour duurt ongeveer 2 uur per tour. De combi tour duurt ongeveer 3,5uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen. Vraag naar de mogelijkheden voor grotere groepen. 

PRijzen:Noord OF Zuid

Route Noord:

We nemen de prachtige weg en stoppen bij 1000 steps, Karpata, Gotomeer en komen uit bij de oudste nederzetting van het eiland ‘Rincon’. Hier bezoeken we de Cadushy Distillery en een ‘hidden gem’. De tour eindigt op de Seru Largu. Hier is een uitkijkpunt waar je over bijna heel Bonaire kunt kijken. Daar vandaan rijden we naar het zuiden en brengen we je weer thuis. 

Route Zuid:

Met deze tour rijden we naar de zoutpannen. Hier wordt uitgebreid over de geschiedenis en de werking van het zout maken verteld. We vervolgen onze tour en stoppen bij de Slaven hutjes, Willems Vuurtoren, de ruige Oostkant en Sorobon. De tour gaat verder langs de prachtige binnenlandse weg, waar vaak flamingo’s en ezels te zien zijn.

Bij zowel de Noord- als de Zuidroute maken we regelmatig stops, zodat je kunt genieten van de prachtige uitzichten en foto’s kunt maken. Het mooie van een privétour is dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je extra wilt stoppen, bijvoorbeeld om een foto te nemen. Op die manier kun je echt jouw ideale tourervaring creëren!

De tours worden door een gecertificeerde gids gegeven. Zo hoor je alles over de geschiedenis, de cultuur, de flora en fauna van het mooie Bonaire.

Flamingos Island tour

Privé Combi
snorkel- en eilandtour

Combineer een snorkeltour met een eilandtour voor de complete ervaring op Bonaire. Onze gecertificeerde gids haalt je op bij je accommodatie en neemt je mee om de highlights van de Zuidkant van Bonaire te laten zien. De gids vertelt je alles over de geschiedenis, cultuur en flora&fauna van het eiland. Dit is de gehele “Eiland tour Zuid”, de laatste stop is de snorkeltour. Waar we in het turquoise water relaxed snorkelen en genieten van de prachtige onder water wereld. Deze momenten worden vastgelegd en de onderwaterfoto’s zijn inbegrepen bij de tour.

Aangezien de tour een privé tour is, is deze tour geheel aan te passen aan jouw wensen. 

Deze combi tour duurt ongeveer 3,5 uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen en prachtige onderwaterfoto’s.

Vraag naar de mogelijkheden voor grotere groepen. 

Prijzen:

inclusief:

Belangrijk:

Private Guide

PrivÉ Noord en Zuid Combi Tour

Ervaar het beste van Bonaire met onze Privé Noord en Zuid tour! Ga met ons mee op een avontuur dat de adembenemende schoonheid van het eiland.

Onze gecertificeerde gids haalt je op bij je accommodatie en neemt je mee op om de bezienswaardigheden Bonaire te ontdekken. Je wordt ondergedompeld in de rijke cultuur en natuurlijke wonderen van het eiland.

We beginnen onze tour naar het Noorden van het eiland. De groene heuvels al op voorgrond rijden we over de prachtige weg langs de oceaan naar onze eerste stop 1000steps. Tweede stop Landhuis Karpata. We vervolgen onze weg naar het Goto meer, hier stoppen we om naar het prachtige uitzicht te kijken en flamingo’s te spotten. We hebben eventueel verrekijkers, zodat je de flamingos in de verte goed kunt zien. De volgende stop is Rincon. Dit is de oudste nederzetting van het eiland. Hier vandaan rijden we weer terug naar het zuiden en stoppen bij Seru Largu. Bij dit uitkijkpunt kun je de gehele zuidkant van Bonaire zien en dat is precies waar wij naar toe gaan. 

Via de Kaminda Sorobon rijden we naar Sorobon (Lac Bai) het turquoise water met de kleurige zeilen van de windsurfers is het een prachtig gezicht. 

Van de oostkant van het eiland rijden we nu naar het westen richting de zoutpannen. Hier wordt alles over de geschiedenis van het zout bij de Zoutpier uitgelegd. Laatste stop de Slaven hutjes. Een bijzondere geschiedenis van Bonaire, met 2 verschillende verhalen over het ontstaan van de hutjes. 

Deze tour is geheel aan te passen aan jouw wensen. Aan het einde van de tour brengen we je veilig terug naar huis. 

Deze combi tour duurt ongeveer 3,5 uur. 

Prijzen:

Inclusief: