Private Guided Tours Bonaire

Logo private guided tours

Tours

Privé tours op Bonaire

PRIVé TOURS OVERZICHT

Dit is slechts een greep uit ons aanbod van privé tours. Als je meer informatie wilt over specifieke tours of als je andere vragen hebt, laat het mij dan weten. 

Mail, bel of app mij voor de mogelijkheden.

Snorkeltour Bonaire

Privé Snorkeltour

Bij Private Guided Tours Bonaire geloven we in maatwerk. We passen ons aan jouw wensen en behoeften aan, zodat je de ultieme snorkelervaring hebt. Of je nu een beginner bent of een ervaren snorkelaar, we zorgen ervoor dat de tour perfect bij jou past. Laat ons weten wat je specifieke wensen zijn. Wij helpen je graag verder met het plannen van een onvergetelijke snorkeltour!

Prijzen:

Inclusief:

Belangrijk:

Eiland, tour, Bonaire, prive, private, island, tour, caribbean

Privé Eilandtour

De Noord of Zuid tour duurt ongeveer 2 uur per tour. De combi tour duurt ongeveer 3,5uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen. Vraag naar de mogelijkheden voor grotere groepen. 

PRijzen:Noord OF Zuid

Route Noord:

We nemen de prachtige weg en stoppen bij 1000 steps, Karpata, Gotomeer en komen uit bij de oudste nederzetting van het eiland ‘Rincon’. Hier bezoeken we de Cadushy Distillery en een ‘hidden gem’. De tour eindigt op de Seru Largu. Hier is een uitkijkpunt waar je over bijna heel Bonaire kunt kijken. Daar vandaan rijden we naar het zuiden en brengen we je weer thuis. 

Route Zuid:

Met deze tour rijden we naar de zoutpannen. Hier wordt uitgebreid over de geschiedenis en de werking van het zout maken verteld. We vervolgen onze tour en stoppen bij de Slaven hutjes, Willems Vuurtoren, de ruige Oostkant en Sorobon. De tour gaat verder langs de prachtige binnenlandse weg, waar vaak flamingo’s en ezels zijn te zien.

Bij zowel de Noord- als de Zuidroute maken we regelmatig stops, zodat je kunt genieten van de prachtige uitzichten en foto’s kunt maken. Het mooie van een privétour is dat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je extra wilt stoppen, bijvoorbeeld om een foto te nemen. Op die manier kun je echt jouw ideale tourervaring creëren!

Bij de Noord & Zuid Combi Route is de Zuidroute iets aangepast. De stops zijn: Zoutpannen en de Slaven hutjes. 

De tours worden door een gecertificeerde gids gegeven. Zo hoor je alles over de geschiedenis, de cultuur, de flora en fauna van het mooie Bonaire.

Prijzen: Noord&Zuid

Snorkelen, Bonaire, prive, caribbean, vakantie, travel

Privé Combi
snorkel- en eilandtour

Combineer een snorkeltour met een eilandtour voor de complete ervaring op Bonaire. Onze gecertificeerde gids haalt je op bij je accommodatie en neemt je mee om de highlights van de Zuidkant van Bonaire te laten zien. De gids vertelt je alles over de geschiedenis, cultuur en flora&fauna van het eiland. Dit is de gehele “Eiland tour Zuid”, de laatste stop is de snorkeltour. Waar we in het turquoise water relaxed snorkelen en genieten van de prachtige onder water wereld. Deze momenten worden vastgelegd en de onderwaterfoto’s zijn inbegrepen bij de tour.

Aangezien de tour een privé tour is, is deze tour geheel aan te passen aan uw wensen. 

Deze combi tour duurt ongeveer 3,5 uur, dit is incl. ophalen en wegbrengen en prachtige onderwaterfoto’s.

Vraag naar de mogelijkheden voor grotere groepen. 

Prijzen:

inclusief:

Belangrijk:

Sea turtle while snorkeling

Privé Land & Sea tour

Ervaar het beste van Bonaire met onze Privé Land & Sea tour! Ga met ons mee op een avontuur dat de adembenemende schoonheid van het eiland combineert met de wonderen van de onderwaterwereld van Klein Bonaire. Onze gecertificeerde gids haalt je op bij je accommodatie en neemt je mee op om de bezienswaardigheden van de Zuidkant van Bonaire te ontdekken. Van het spotten van flamingo’s tot het leren over de geschiedenis van het zout bij de Zoutpier, word je ondergedompeld in de rijke cultuur en natuurlijke wonderen van het eiland.

Vervolgens we stappen aan boord van onze boot en varen we rustig naar Klein Bonaire. Onderweg vertellen we alles over dit bijzondere onbewoonde eiland. 

Eenmaal aangekomen wacht ons een onvergetelijke snorkel ervaring. Onder begeleiding van onze ervaren snorkel gids gaan we in het turquoise water snorkelen. Deze mooi momenten worden vastgelegd en de onderwaterfoto’s zijn inbegrepen bij de tour. Deze tour is geheel aan te passen aan jouw wensen. Aan het einde van de tour brengen we je veilig terug naar huis. Misschien spotten we onderweg nog een paar dolfijnen. 

Deze combi tour duurt ongeveer 3,5 uur. 

Totaal kunnen er 12 personen mee aan boord van de boot. 

Prijzen:

Inclusief:

Belangrijk: