Private Guided Tours Bonaire

Logo private guided tours

Snorkeltour Bonaire

Privé snorkeltour op Bonaire

SnorkelTOUR

Snorkeling bonaire

Op zoek naar een fantastische Snorkeltour?

Genieten van een onbezorgde snorkeltour met haal en breng service, wat wil je nog meer. Mooie foto’s misschien van de snorkeltour ook dat kan. Je kunt de foto’s delen met je vrienden, familie en op je social media. 5 foto’s zijn inclusief. 

Snorkelplekken

Zeewater

Foto's

Snorkel familie private prive tour Bonaire Caribbean

Wat gaan we allemaal doen?

Nadat wij jou en eventueel jouw vrienden en/of familie hebben opgehaald, gaan we naar een mooie snorkelplek. Van te voren vragen we of er bijzonderheden zijn; of je goed kunt zwemmen; of je speciale vissen, zeedieren, koraal wilt zien; of je misschien een beetje angstig bent. Dan kunnen wij hier rekening mee houden, zodat het een onvergetelijke en geslaagde tour wordt.

Als wij op de plek zijn aangekomen, wordt er uitgelegd waar we zijn en wat de onder water regels zijn. We willen natuurlijk dat het voor jullie fantastisch is, maar altijd met respect voor de onderwaterwereld. We spreken een aantal tekens met elkaar af, zodat we ook onder water met elkaar kunnen communiceren. Je ligt ongeveer een uur tot 5 kwartier in het water. Draag een t-shirt of smeer je rug goed in met koraalvriendelijke zonnecreme. 

Onderweg worden de bijzondere vissen, zeedieren en koralen aangewezen. Heb je na de tour vragen over welke vissen en/of koraal we gezien hebben, dan hebben we een onderwaterboek en zoeken we de vis- en koraalsoorten op. 

We pakken onze spullen in en je wordt weer netjes terug gebracht. 

Om mee te kunnen op snorkel avontuur is het noodzakelijk dat je kunt zwemmen. Kun je niet zwemmen, dan kun je helaas niet mee.